Læs test før du køber ny vaskemaskine

Er du på udkig efter en ny vaskemaskine? Så kan det være en rigtig god idé at læse forskellige test først. På den måde bliver du nemlig sat grundigt ind i de forskellige funktioner vaskemaskiner har, de forskellige mærker og ikke mindst hvad du kan forvente af prisniveau.

En vaskemaskine er bestemt rar at have, særlig for familier med små børn, derfor er det væsentligt at finde en pålidelig kvalitets vaskemaskine, der kan holde år efter år, vask efter vask. I nedenstående guider vi dig til hvilke ting du skal vær obs på, når den ny vaskemaskine skal findes.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Disse ting bør du være opmærksom på, når du skal købe ny vaskemaskine

En vaskemaskine kan være noget af en udgift, især hvis man vil have kvalitet for pengene. Der er en række forskellige parametre man skal kigge efter, når man skal købe ny vaskemaskine. Først og fremmest udseendet på maskinen. – Vaskemaskinen er ofte placeret i bryggerset. Hvis dit bryggers er en del af entréen, vil man typisk gerne have en vaskemaskine der ser godt ud og udstråler kvalitet og flot design.

Prisen er for de fleste selvfølgelig også et afgørende parameter for hvilken vaskemaskine man vælger. Normalt kan det sagtens lade sig gøre at finde en god vaskemaskine til lige omkring 5.000 kroner. Miljøvenlighed er også noget mange forbrugere vægter højt. Hav derfor for øje hvilken energiklasse vaskemaskinen er. Det kan blive rigtig dyrt på sigt, hvis ikke du køber en vaskemaskine der har et fornuftigt energiforbrug.

Størrelsen på maskinen er også ret afgørende, alt efter familiens størrelse. Vaskemaskinens rummelighed har naturligvis  betydning for hvor stor en mængde tøj kan man vaske ad gangen. Det er meget forskelligt fra vaskemaskine til vaskemaskine. Støjniveauet har også stor betydning for mange. Det kan være yderst generende, hvis man kører en vask om aftenen eller om natten, og man har en ældre vaskemaskine der larmer og støjer. Langt de fleste ny vaskemaskiner på markedet er støjsvage og larmer derfor minimalt.

Endelig skal du tage stilling til om du foretrækker en frontbetjent eller topbetjent vaskemaskine. I de fleste danske hjem har man frontbetjente vaskemaskiner, men har man eksempelvis en lille lejlighed eller et lille bryggers, så kan det være rart med en topbetjent vaskemaskine, da de ganske enkelt fylder mindre.

Husk desuden, at for at få det optimale ud af din vaskemaskine, så bør du sætte dig grundigt ind i dens forskellige funktioner inden brug. Ligeledes er det af største væsentlighed altid at læse vaskeanvisningen i dit tøj, inden du smider det i maskinen.

Her kan du købe din nye vaskemaskine

Vaskemaskiner kan købes hos alle større hvidevarer forhandlere og endda i store supermarkeder. Desuden tilbyder flere og flere webshops også online salg af vaskemaskiner. Fordelen ved at købe hos en fysisk forhandler er selvfølgelig, at man kan se de forskellige varianter i virkeligheden.

Typisk vil du også kunne få kyndig råd og vejledning af et erfarent personale i butikken, der kan hjælpe med at finde den helt rigtigt type vaskemaskine målrettet dit behov. Selvom man måske foretrækker at handle hos en forhandler fremfor online, kan man sagtens bruge nettet til research.

Her kan du nemlig let danne dig et overblik over de mange forskellige modeller, læse dybdegående forbrugstest og ikke mindst lave prissammenligninger. På den måde sikrer du dig, at du anskaffer dig en god vaskemaskine til den bedste pris. Mange vaskemaskiner kan holde i årtier og kommer typisk med en garanti på mindst 5 år fra købsdato.

Leave a Reply