Politiske stridigheder om lovliggørelse af cannabis

Tænder man for radioen eller tænder man for TV’et eller et andet medie, hvor der af og til bliver beskrevet forskellige nyheder, så vil man meget ofte opleve, at man bliver mødt med artikler og information som handler om cannabis og den eventuelle legalisering heraf. Der er meget forskellige holdninger til, hvorvidt cannabis bør legaliseres og noget man kan sige er, at den generelle holdning blandt folket er, at cannabis bør blive lovliggjort. Det er dog ikke helt den samme holdning, som gør sig gældende hos politikerne da de er mere uenige. I snart mange år er netop legaliseringen af cannabis været et af de emner, som mange politikere diskuterer ivrigt og de er stadig ikke kommet frem til en konklusion, hvorfor cannabis stadig, den dag i dag, er ulovligt.

Eventuel legalisering af cannabis til rekreationel brug

Man skal kigge langt efter en politiker, som mener, at cannabis i alle former og på alle måder blot skal legaliseres da det er de færreste, som har denne holdning. Derimod er det sådan, at flere og flere bliver overbevist om, at cannabis i CBD-formen er noget, som skal gøres lovligt. På andre måder kan man sige, at det er den form for cannabis, som hedder ‘rekreationel’, som mange politikere mener, at man skal legalisere. Det betyder, at det er den form for cannabis, som man ikke bliver skæv af, men som man derimod tager for at få det bedre og for at få lindret nogle smerter.

Og det er da også det største argument fra folk, som mener, at cannabis skal legaliseres, at det er noget, som kan være godt for folk, som er syge og som har forskellige skavanker. Der er nemlig mange folk, som siger, at de har god erfaring med at bruge cannabis til at lindre forskellige smerter. Der er især folk, som har haft kræft eller som har grå stær eller gigt eller andre sygdomme, som mange de lider af, som siger, at medicinsk cannabis har gjort noget godt for dem. Det er især som olie, at folk indtager cannabis, hvis det er til den rekreationelle brug, og man oplever sjældent, at folk de ryger cannabis hvis det er noget, som de vil få det bedre af.

Måske er vi tæt på en legalisering af cannabis

Der er mange mennesker, som mener, at 2018 bliver året, hvor medicinsk cannabis her i landet bliver lovligt. Ifølge disse mennesker vil politikerne altså blive enige om, at det skal være muligt at kunne gå ned til sin læge og få en recept på denne type medicinsk cannabis. Det er en situation, som ikke sker den dag i dag da lærer ikke har lov til at rådgive deres patienter i anvendelsen af cannabis, men ifølge nogle mennesker er dette snart ovre.

Det at legalisere cannabis her i landet vil formentligt være noget, som mange andre lande så vil blive meget inspirerede af selvom mange af de lande, som vi normalt sammenligner os med allerede har legaliseret den grønne plante. Det vil formentligt ikke vare mange år før man får svært ved at finde et land, som ikke har legaliseret cannabis fordi, at det nok er noget, som flere og flere de vil gøre.

Cannabis i olieform er populært

Det er efterhånden de fleste mennesker, som kender nogen, der har erfaring med at tage cannabisolie, som er noget rigtig mange tager. Åbner man en avis vil man ofte se på en succeshistorie om nogen, som har indtaget denne form for cannabisolie og har fået det bedre af dette. Man får ikke den euforiserende følelse af at indtage cannabis på denne måde, men man får til gengæld alle de gode ting ved cannabis og det er netop grunden til, at så mange de indtager cannabis.

Leave a Reply