Sådan vælger du det rigtige køleskab til dit behov

En af de vigtigste elementer i køkkenet er køleskabet. Det skal opfylde det helt centrale behov det er at kunne få maden til at holde sig. Hvis du er på jagt efter et nyt køleskab enten af den ene eller anden slags, får du her nogle tips til hvordan du vælger det helt rigtige.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==Et køleskab skal helst holde i mange år, da det kan være en dyr investering. Derfor skal man ikke nødvendigvis købe det første køleskab man støder på. Det kan være en fordel at kigge sig lidt omkring og virkelig overveje hvad man reelt har brug for.

Et køleskab er ikke bare et køleskab. Der findes flere forskellige former, som kan noget forskelligt og som opfylder forskellige behov. Man skal derfor selvfølgelig starte med at få styr på præcis hvad man har behov for. Hvis man mangler et køleskab til køkkenet, skal man overveje hvor stort det skal være. Skal det f.eks. være et kæmpe Amerikaner-køleskab eller et smart kombinationskøleskab med frys og køl i et? Du får her råd til tre forskellige slags køleskab – vinkøleskabet til vinelskeren, amerikaner-køleskabet og det kombinerede køle-fryseskab.

Køleskab til vinelskeren

Hvis du elsker vin og går op i at behandle vinen efter alle kunstens regler, skal du selvfølgelig have et vinkøleskab. Du kan selvfølgelig godt bare have vinen liggende og forsøge at køle vinen ned til den rette temperatur i et almindeligt køleskab. Det er dog meget nemmere i et vinkøleskab. Denne type køleskab er som regel ikke billige og derfor er det også mest henvendt til dem, der går meget op i vin.

Når du skal finde det rigtige køleskab skal du først og fremmest kigge efter to ting – hvor mange vin, der kan være i køleskabet samt hvor mange temperaturzoner køleskabet har. Selvom det hedder et køleskab, kan det også bruges til at holde rødvin varmt på en bestemt temperatur.

Hvis det skal være mest optimalt, skal man finde et vinkøleskab med mindst to temperaturzoner, så man både kan have rødvin og hvidvin i skabet. Man kan selvfølgelig også købe to vinkøleskabe med en enkelt temperaturzone og have rødvin i det ene og hvidvin i det andet. Du kan finde mange af mulighederne på test-køleskab.dk.

Det ultimative køleskab

Hvis du står og mangler et køleskab til køkkenet, findes der mange forskellige slags køleskabe på markedet. En type som er meget populær er det såkaldte amerikaner-køleskab. Disse køleskabet er ofte kendetegnet ved at være store. De har ofte to døre, som man åbner fra midten af køleskabet. Ofte vil der være en funktion i køleskabet, som kan lave isterninger med det samme. Det er med andre ord luksusudgaven af køleskabe.

Det typiske amerikaner-køleskab kan det samme som traditionelle køleskabe med en enkelt dør. Fordelen ved denne type er at man får lidt mere luksus. Man får først og fremmest meget mere plads. Hvis man er en stor familie, skal køleskabet kunne rumme meget mad. Derfor kan det være en god idé med et amerikaner-køleskab.

Kombinationskøleskabet

Hvis du har et mindre køkken og måske dermed ikke har så meget plads, er et stort amerikaner-køleskab nok ikke lige det ideelle for dig. Det kan derimod være optimalt med et kombineret køle-fryseskab. Hvis man ikke har alverdens plads og derfor måske ikke har plads til en separat fryser, kan man få et køleskab, hvor der både er fryser og køleskab. Ofte vil køleskabet være delt i to, hvor underdelen er fryseren og det øverste er selve køleskabet. Denne type køleskab kommer i forskellige størrelser alt efter hvor meget plads man har brug for i henholdsvis selve køleskabet og i selve fryseren.

Leave a Reply